Edelsteenkeuze

Edelstenen & mineralen

Edelstenen en mineralen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken. Ze werden bijvoorbeeld als amulet of zegel gedragen, al dan niet voorzien van inscripties of afbeeldingen. Edelsteentherapie staat tegenwoordig weer volop in de belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten.

Edelstenen kun je gemakkelijk bij je dragen en zo hun werking laten doen. Buddhalla geeft je door middel van haar  armbanden de kans je persoonlijk uitgezochte edelstenen zo dicht mogelijk op je huid te dragen voor een optimale werking en bescherming.

De keuze van een edelsteen

Edelstenen en mineralen moeten aansluiten bij persoonlijke wensen of klachten. Deze keuze van een edelsteen kan op verschillende manieren tot stand komen. Op basis van kleur, omschrijving van klacht of werking of bijvoorbeeld op basis van sterrenbeeld of geboortemaand.

Maar belangrijker is eigenlijk nog om af te gaan op eigen intuïtie of gevoel. Welke edelsteen “voelt” goed? Welke edelsteen vind ik het mooiste of spreekt mij het meeste aan? Goed naar onze eigen zintuigen en ons gevoel luisteren is de beste methode om edelstenen te vinden die op dat moment bij ons passen.

Breekt de edelsteen of verliest hij zijn kleur? Dan is misschien het moment daar, om een nieuwe edelsteen uit te zoeken.

Overzicht A-Z

Kijk in het edelstenen overzicht welke edelstenen het best bij jou passen.

Neem contact op Overzicht A-Z